Sokat gondolkoztam, hogy vajon mi az, ami arra kényszeríti a férfiakat, hogy a szakítás után valahogy igen erős érzelmekkel ostromolják a nőket, akikkel egyébként kapcsolatuk ideje alatt flegma, bunkó paraszt módjára viselkedtek.

Ez is a férfiak valami olyan tulajdonsága, amit bizonyára sohasem fogok megérteni, de lehet, hogy nem is akarom felfogni ezt ésszel.

Vagyis a lényeg az, hogy miért kell a férfiaknak ennyire lealacsonyodni, miért nem tudnak túllépni... Mert általában nekünk, nőknek is nehéz az odébbállás, mégis megtesszük, mert nincs változás haladás nélkül, vagy akár fordítva.

A férfiak szakítás után 1-2 hónappal valami különös oknál fogva ismét elkezdenek bombázni hívásokkal, sms-ekkel, levelekkel, amelyben újabb találkozót, esélyt kérnek általában, esetleg akár a nagyon elvetemültek vallomással adnak tanubizonyságot érzéseikről.

De mi történik akkor, ha a pár hónap alatt a nő nagynehezen túlteszi magát, talál mást, akivel boldog, akivel legszívesebben minden napját eltöltené, és amikor ezt az ex megtudja, akkor jön a szokásos bombariasztás, a nap majdnem minden percében. Mert nem tudsz tőle mozdulni, pihenni, de még a dolgaidat elvégezni sem.

Vagyis, ha együtt vagy a pároddal, barátoddal, fellép az elkerülhetetlen harmadik személy: az ex. Aki tapadós, mint a légyfogópapír, és nem akar leállni, nem akarja felfogni, hogy nem vagy már az övé. (Igen, mert birtoklási vágyban szenved, a tulajdonának tekint téged) Ez körülbelül olyan, mintha a kisgyerektől elvennéd a nyalókáját. Csakhogy ez a nyalóka nem akar visszakerülni a sírós gyerek szájába, a nyalóka új gyerekeket akar, és ezt a sírós gyerek nem nézi jól szemmel. Mindent elkövet azért, hogy a cuki epres nyalóka az övé legyen. Még arra is képes, hogy a másik gyerek palacsintájába szart tegyen...

(Na jó, lehet hogy egy kicsit most túlzásba vittem a dolgot...:))

A lényeg a lényeg, nem szeretem, ha a sírós gyerek nem éri be új nyalókával, és ragaszkodik a régihez. Már unom, de sajnos, mint ahogy ez gondolható volt: egy nyalóka nem tud túl sok mindent csinálni:S

A bejegyzés trackback címe:

https://adripont.blog.hu/api/trackback/id/tr491871912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása